Info

Hei!

Tervetuloa kosmiselle matkalle kulttuuriin!

Tämä on pääosin kirja- ja kirjallisuusblogi, lukupäiväkirjani. Kirjoitan myös teatterista, elokuvista, kuvataiteesta, näyttelyistä.

Joskus tekstiä saattaa syntyä myös Lontoosta, kirjakissoista Hilma ja Siiri ja puutarhan hoidosta.

Olen opiskellut yleistä kirjallisuustiedettä, estetiikkaa, taidehistoriaa, elokuva- ja televisiotutkimusta, viestintää ja teatteritiedettä Helsingin yliopistossa. Pääaineeni on uskontotiede. Lisäksi olen opiskellut luovaa kirjoittamista Jyväskylän Avoimessa yliopistossa.

Kiinnostukseni kohteet ovat laajat, mutta tässä joitakin poimintoja:

kotimainen uusi proosa, runous, näytelmät ja teatteri, käännöskirjallisuus, antiikin kirjallisuus, kiinalainen ja japanilainen kirjallisuus, puutarhakirjallisuus, dystopiat ja utopiat, filosofia, uskonto, kirjallisuuden historia, taide ja estetiikka, vanhempi kauhukirjallisuus, eurooppalainen kirjallisuus ennen modernia aikaa, modernin murroksen ajan kirjallisuus, alkuperäiskansojen kirjallisuus, brittiläinen kirjallisuus, ennen ajanlaskua alkua kirjoitettu kirjallisuus, kokeileva kirjallisuus, valikoidusti historiaa käsittelevä kirjallisuus, kartat ja kartastot . . .

*

/ Heidi

kosminenk(a)gmail.com

instagram: kosminenk

twitter: kosminenk

facebook: kosminenk

*

Blogin kuvat on minun ottamiani ellen toisin mainitse. Jos haluat lainata jotain kuvaa, niin olethan minuun ensin yhteydessä. Kiitos!

Blogin kirjoittaminen on minulle harrastus, josta en saa tuloja.

En suosittele kirjoja vaan kirjoitan lukukokemuksestani.

Kirjoituksiani blogin pitämisestä: Metailu

Mainokset